TOT RECORDANT AL GERMÀ GUILLERMO (1921 - 2021)

A principis d’octubre en aixecàvem amb una notícia molt trista: la defunció del Germà Guillermo. Era una persona molt estimada per tota la comunitat i deixa una gran buidor en les nostres vides.

Durant els següents dies es van succeir tot un seguit d’actes en el seu record, el funeral a Cambrils, actes de record a l’escola amb la participació dels alumnes i finalment una cerimónia a l’esglesia parroquial de Santa Coloma. 

En la cerimonia celebrada el dia 16 d'octubre de 2021 vam tenir l'ocasió de dir unes paraules en record del Germà Guillermo:

Avui estem nosaltres aquí en representació de les famílies, les famílies en el sentit més ampli, perquè estem aquí avis, pares, mares, tiets, cosins que hem sigut també alumnes teus, que formen part de la gran família de La Salle, juntament amb els alumnes actuals. I estem aquí per dir GRÀCIES. Gràcies Germà Guillermo.
- Gràcies per tot el que has ensenyat a tots els alumnes que han passat per les teves classes
- Gràcies per la teva implicació en tot tipus de projectes: esportius, musicals, lúdics. Sempre a punt per ajudar i participar en tot
- Gràcies per el teu exemple, la teva vitalitat fins l’últim moment
- Gràcies per renyar-nos quan no ens portàvem bé, perquè també ens ha ensenyat a ser millors
- Gràcies per l’alegria en obrir les portes de l’escola cada dia
Des que vam saber la noticia de la defunció del Gmà. Guillermo, tots estem molt tristos per no poder tenir-lo més amb nosaltres, però també estem agraïts per tot el temps que hem pogut gaudir d’estar al seu costat i d’aprendre amb ell i d’ell.
Aquest agraïment vam tenir la sort de poder-l’hi traslladar en el bonic homenatge del seu centenari. Malgrat els condicionants de la pandèmia, amb diferents mitjans, vam poder transmetre-l’hi tot el “carinyo”, l’escalf de la Comunitat Lasal·liana.
GMÀ GUILLERMO, SEMPRE ET RECORDAREM!!

També volem afegir tot un recull de ressenyes que hem trobat per les xarxes:

https://www.diaridegirona.cat/girona/2021/10/05/mor-als-100-anys-germa-58021247.html

Recordant el Germà Guillermo