Qui som?

  • Som una Associació sense ànim de lucre regida per l’Assemblea General i la Junta Directiva
  • L’Assemblea General és l’organ suprem de l’Associació i està constituida per tots els socis
  • La Junta Directiva és l’Organ Executiu de les disposicions emanades de l’Assemblea, amb caràcter obligatori , i es regeix pels estatuts
  • Els càrrecs que constitueixen la Junta Directiva son honorífics i gratuïts
  • La Junta Directiva es reuneix ordinàriament una vegada al mes i extraordinàriament sempre que convingui

La Junta Directiva som un grup de mares i pares, compromesos amb l’educació dels nostres fills i amb la millora de la nostra escola, on intentem tenir una major presència en totes les seves activitats.

 De manera altruista i sense ànim de lucre, en les nostres estones lliures, ens reunim per intentar realitzar activitats tant dintre com fóra de l’horari lectiu.

Intentem fomentar que, no només les famílies convisquin i participin en activitats conjuntes amb l’escola, sino que els nostres fills tinguin tot allò que els calgui dintre de l’àmbit escolar per poder estudiar més adequadament i estiguin més contents.

Per nosaltres tot l’alumnat és igual i han de tenir les mateixes oportunitats, és per això que és important la participació de les famílies a l’AMPA, perquè amb les vostres quotes arribem allà on l’escola no pot.

A vegades hi ha decisions difícils de què fer o no…i potser no sempre agraden a tothom, però intentem fer el millor possible per tot l’alumnat, que són qui realment han de gaudir de la nostra escola.

Som una AMPA oberta, si ens trobeu en qualsevol lloc, no dubteu en preguntar-nos tot el que vulgueu, estarem encantats d’explicar-vos tot allò que necessiteu.

Tanmateix ens agrada de conèixer els vostres suggeriments o queixes, ja que ens ajuden a millorar la nostra comunitat educativa.

També podeu contactar mitjançant el formulari de la web (contacte) i estem treballant per fer difusió mitjançant les xarxes socials

Tant de bo tothom fos de l’AMPA, perquè deu ni do tot el que podríem arribar a fer… Us convidem a participar en la millora de la qualitat educativa i del nostre centre.